Op zaterdag 10 november houdt Praat een mini Vuilewasmanifestatie tijdens het tweede ‘Met Losse Handen Festival’.  Alle informatie over het festival vind je hier: Met losse handen festival

Stichting Praat is op het festival aanwezig met een mini Vuilewasmanifestatie. Dit betekent dat de wasdames Ellie en Alie van theatergroep Blik Bijzonder en ook onze vaste muzikanten Jacqueline Fleskens en Veerle van der Kolk niet aanwezig zijn.
Maar er is natuurlijk volop gelegenheid om wel je vuile was buiten te hangen als je dat wilt, en om met de mensen van Stichting Praat in gesprek te gaan.
Want dat is de bedoeling van onze Vuilewasmanifestaties; mensen de gelegenheid geven om over hun eigen ervaringen en gevoelens te praten die te maken hebben met kindermishandeling. We willen mensen laten ervaren hoe prettig het is om gewoon te kunnen delen wat je misschien al heel erg lang geheim houdt, of waar je maar heel weinig over praat.
En tijdens de manifestatie maken we kindermishandeling echt zichtbaar. Door de kledingstukken die door de bezoekers worden beschreven en die ook echt op te hangen, wordt duidelijk wat er allemaal schuil gaat achter het woord kindermishandeling.

Het festival is van 12.00 tot 16.00 en wordt gehouden aan de Niijenrodeweg 648 in Amsterdam.
Op de Facebook pagina van Met Losse Handen Festival vind je alle informatie over het programma.